fbpx

Lej kaffevogn

Lej kaffevogn med baristaLej den charmerende kaffevogn og lad os servere baristakaffe til dit næste arrangement?
Du kan leje kaffevognen med tilhørende barista og give dine gæster en god og hyggelig oplevelse.
Gæsterne vælger selv deres kaffevariant – hos Baristakaffe kan der vælges imellem mange forskellige slags; cappuccino, latte, americano, cortado osv.

Vi serverer kaffe til alle former for arrangementer, både til private arrangementer og firma-arrangementer; messer, receptioner, åbent hus og meget mere…
Der er frit valg mellem de forskellige kaffetyper, kakao, chai latte og the ved vognen.

Tiltræk opmærksomhed ved at servere kaffe fra den lille kaffevogn (kaffeknallert). Baristakaffe tilpasses omgivelserne, årstiden og dine ønsker, og vi kører over hele landet.

Kontakt Helle, Baristakaffe på tlf. 4222 3222, så vi kan få en snak om dine muligheder for at leje kaffevogn og barista til dit næste event.

Du kan se priseksempel her: Pris på leje af kaffevogn

Du kan udfylde kontaktformularen og få et tilbud indenfor 24 timer på hverdage.

Kaffevogn med barista
Lej kaffevogn med barista til dit næste arrangement

Se også vores lille mobil kaffebar, som kan bruges overalt indendørs. Den bruges ofte på messer og på steder, hvor det er svært at få den store kaffeknallert ind – eller få plads til den.

Baristakaffe medbringer alt, hvad der skal bruges, for at servere en rigtig god kop kaffe til dine kunder, medarbejdere eller gæster.
Ved den lille kaffevogn brygges den bedste kaffe – uden der er behov for strøm.
Baristakaffe har tidligere serveret kaffe ved salg af byggegrunde og byggeprojekter for forskellige ejendomsmæglere. Ingen opgave er for stor eller lille til os. Tøv endelig ikke med at kontakte Helle for en snak eller et tilbud på kaffe til dit næste event.

Kaffevognen har tidligere kørt i Esbjerg som “Le Box Noir“, men virksomheden har skiftet navn til “Baristakaffe” i starten af 2019.